Vi servar ditt internet

Server Hosting

Dedikerad server, Colocaton, VPS server,  Cloud Server

_DSC0120Dedikerad server innebär att ni hyr en eller flera servrar som är placerade i vår serverhall. Vi äger servern och har ansvar för all hårdvara och att ni alltid kan nå er server utifrån. Ni bestämmer vilket operativsystem som skall installeras och vilka tjänster som skall köras.

Colocation innebär att ni ställer en eller flera egna servrar i vår serverhall. För en verligt låg kostnad får ni då tillgång till snabb lina. Stark säkerhet och pålitlig strömförsörjning.
För mer information och offert kontakta oss på 042-157576 eller epost till info(a)t5.se

 

vps-hostingVirtuell Server VPS

En virtuell server (VPS) är ett kostnadseffektivt och säkert sätt ha tillgång till den serverkapacitet som behövs för tillfället.

Med en VPS så får man, till skillnad från ett webbhotell, reserverad serverkapacitet i form av CPU, RAM-minne osv. Till skillnad från en dedikerad server så behöver man inte hantera någon hårdvara. En VPS är som en vanlig server, som är lite enklare att använda.

 

 

amazonMolntjänster med AWS Amazon Web Services

Cloud computing – är datatjänster med flexibla och skalbara resurser. Man väljer hur mycket minne, processorkraft, lagringsutrymme osv. som man vill använda samt att det är enkelt att upp- och nedgradera sina resurser vid behov.

Våra andra servertjänster har en traditionell månadsavgift för att det ska vara så enkelt som möjligt för kunden, men molntjänsten bygger på att man bara betalar för det datorkraft man använder.  På detta sätt slipper man oväntade kostnader för sina tjänster.

AWS är en molntjänst, med timvis debitering av de resurser man använder, med fokus på säkerhet och skalbarhet. Med AWS kan man lägga till och ta bort tjänster när man behöver dem. Via en kontrollpanel styr man själv vilka tjänster man vill ha.